PaySafeCard on uusi ja turvallinen tapa maksaa nettiostoksia

Mistä voit hankkia PaySafeCardin?

PaySafe on maailmanlaajuinen markkinajohtaja prepaid-maksamisessa. PaySafeCardin voit ostaa mistä tahansa sen lukuisista myyntipisteistä. Korttia myydään esimerkiksi huoltoasemilla ja R-kioskeilla ja muilla kioskeilla. Osoitteesta www.paysafecard.com löydät kaikki paikat, mistä voit käydä ostamassa kyseisen kortin itsellesi. Saat kortin mukana PIN-koodin, jolla on arvoa joko 10, 25, 50 tai 100 euroa. Kun sinulla on PIN-koodi, syötät sen vain verkkokaupassa ja maksat näin ostoksesi. PaySafeCardin PIN-koodi on 16 numeroinen. Kyseinen kortti vastaa niin debit- kuin credit-korttejakin.

PaySafeCard hyväksytään useissa tuhansissa verkkokaupoissa. Kortilla maksaminen on todella kätevää ja se korvaa esimerkiksi luottokortin tai pankkikortin nettikaupoissa. PaySafeCardilla voi maksaa laskuja niin erilaisissa pelikaupoissa, kasinoilla, yhteisöpalveluissa, elokuvia sekä musiikkia. PaySafeCardin avulla maksu siirtyy välittömästi myyjälle. Jos ostosten summa on vähemmän kuin mitä olet ladannut kortille, loppu rahamäärä jää käytettäväksi vielä tuleviin online-ostoksiin. 

PaySafeCard käy useissa netin ostospaikoissa

PaySafeCardilla voi ostaa pelimahdollisuuksia esimerkiksi seuraavista peleistä: Aion, Combat Arms, Die Siedler Online sekä Drakensang. Pelivalikoimaa on paljon. Valikoimissa on niin verkkopelejä, selaimessa toimivia pelejä, MMO-pelejä sekä MOBA-pelejä ja tauko- sekä taitopelejä. PaySafe on siitä hyvä, että jos epäilet nettisivuston turvallisuutta, voit tehdä maksusuorituksen ilman että sinun tarvitsee antaa omia henkilötietojasi, pankkitietojasi tai luottokorttitietojasi palvelimelle. Näin ne eivät myöskään pääse vääriin käsiin. Tätä korttia kannattaakin käyttää aina silloin kun tunnet itsesi epävarmaksi nettiostosta tehdessä, pääset nimittäin maksamaan sen avulla ostoksesi laskun täysin anonyymisti.

PaySafeCardin avulla voi maksaa myös esimerkiksi erilaisilla netin deittisivustoilla tai yhteisöpalveluissa. Yhteisöpalveluissa on tarjolla paljon erilaisia viihdyttäviä pelejä ja muita sovelluksia. Esimerkkejä yhteisöpalveluista, joissa voit maksaa tällä kortilla ovat esimerkiksi IMVU, Palmringo, Premium Monster sekä StartMail. PaySafeCardilla voi myös maksaa netin Voip (Voice over IP) –puheluita. Jos puhut kännykällä päivittäin paljon kavereittesi kanssa tai lähetät heille lukuisia viestejä, Voip-puhelut tulevat pitkällä aikavälillä tavallista liittymää edullisemmiksi. Esimerkiksi Skypen käyttäjät voivat maksaa PaySafen avulla Skypen käytöstä aiheutuneet maksut. Muita esimerkkejä Voip-palveluista ovat Voipcharger, Safemoni ja Utransto. 

Jos tarvitset paljon tallennustilaa ja käytät esimerkiksi netin pilvipalveluita, muista että PaySafeCard käy myös näiden verkkopalveluiden maksamiseen. Monet verkkopalveluita tarjoavat sivut hyväksyvät tämän kortin niiden palveluiden maksamiseen. Esimerkkejä PaySafen hyväksyvistä sivuista ovat Blazing Fast, CloneDVD, DinoDirect ja DepositFiles. 

Myös monet netin viihdepalvelut ovat käytettävissäsi PaySafen avulla. Voit hankkia leffoja ja musiikkia sekä kaikenlaista muuta viihdettä maailman suurimmista viihdepalvelusivustoista kuten Spotify, Deezer, VOD ja HitBox. 

Jos PaySafeCardillesi on jäänyt ylimääräistä rahaa ja et tiedä mihin sitä käyttäisit, voit toki saada saldon takaisin omalle pankkitilillesi. Lisätietoja ja toimintaohjeet löydät kortin kotisivuilta. Sieltä pääset myös kirjautumaan omiin tietoihisi eli PaySafeCard-tilille. Tarvitset tähän salasanan ja käyttäjänimen. PaySafeCardia käytettäessä kannattaa muistaa että se on kuin luottokortti tai käteistä rahaa. PIN-koodia ei saa syöttää sivustoille, jotka vaikuttavat epämääräisiltä tai jos saat vaikka sähköpostitse jonkin epämääräisen viestin, jossa sinulta pyydetään PaySafeCardin koodia. Tällaisia huijausyrityksiä on liikkeellä aina välillä, joten korttia käyttäessä täytyy olla yhtä huolellinen ja valpas kuin mitä tahansa muutakin rahaa käytettäessä. Kaiken kaikkiaan PaySafe on hyvä vaihtoehto tehdä anonyymisti nettiostoksia ja se mahdollistaa nettishoppailun myös niille, jotka eivät esimerkiksi saa luottokorttia pankeilta. Maksupaikat varmasti vain laajenevat tulevaisuudessa ja PaySafe tulee yhä tutummaksi sekä nettishoppailijoiden että onlinekauppojen keskuudessa.