Tuplapotti on klassikkopelejä, mutta silti niin houkutteleva

Hedelmäpelien klassikot

Tuplapotti on klassinen hedelmäpelin versio, jossa pelaaja pelaa voittavia yhdistelmiä. Voittolinjoja pelissä on viisi ja pelissä on tietenkin tuplausmahdollisuus. Tuplapotin pelaaminen on yksinkertaista ja se onkin yksin Suomen suosituimmista automaattipeleistä. Peli houkuttelee jatkuvasti sekä uusia pelaajia, että pitää hallussaan vanhoja pelikonkareita. 

Panos valitaan automaatista linjapanos-painiketta käyttäen. Kun panossumma on valittu, on aika keskittyä voittolinjaan. Voittolinjat valitaan niitä kuvaaville painikkeilla. Kun haluat aloittaa pelaamiseen, käynnistät pelin painamalla Pelaa-painiketta. Jos haluat valita pikapelin, valitset vain Pikapeli-painikkeen. Tällöin kone valitsee pelilinjat sinun puolestasi ja aloittaa pelaamisen asettamallasi panoksella. 

Tuplaus on oleellinen osa Tuplapotti peliä. Tuplapotissa yritetään veikata kuvio, joka pysähtyy tuplauslinjalle. Tämä tehdään Kruuna- ja Klaava-painikkeilla. Jos arvaat oikein, saat voiton kaksinkertaisena ja voit pelata tuplausta uudelleen. Jos arvaat tuplauksen väärin tai saat kanttikolikon, niin menetät voitot. Jos ruutuun ilmestyy puolikas kuvio, niin saat pitää potin, mutta et jatkaa tuplausta. 

Uutuutena Pottirulla

Nykyisin on mahdollista pelata myös Pottirulla-bonuspeliä, joka löytyy Voitto automaateista. Mahdollisuus siihen alkaa kun kaikissa viidessä linjassa on voitto ja yhdellä niistä on kolme kertaa RAY:n kuvioyhdistelmä. Voittosumma on tällöin joko 50 euroa tai 500 euron arvoinen. 

Netin puolella Veikkauksen sivuilla on mahdollista pelata RAY Jackpot-peliä. Siinä pelissä on voittotasoja kolme ja kyseessä on yllätysvoittotyyppinen peli. Voittosumma on täysin satunnainen ja se voi laueta milloin vaan. Pelaamalla Tuplapottia siis Veikkauksen sivujen kautta, pääset kiinni mahdollisuuteen että juuri sinä saisit itsellesi tämän Jackpotin. Jackpotin suuruus vaihtelee pelattavan panoksen suuruuden mukaan. Mitä suuremmalla panoksella pelaat, sen todennäköisemmin voit voittaa juuri kaikkein suurimman megapotin. Voittotasoja on seuraat kolme:

•Voit saada potin, jossa voittosumma on vähintään 100 euroa. Tämä on pienin potti.

•Superpotissa voittosumma on vähintään 2 500 euroa. 

•Megapotissa voittosumma on huimat 25 000 euroa.

Tuplapotin pelaamiseen löytyy nykyään siis monta eri mahdollisuutta. Voit pelata sitä tietenkin vanhanaikaisesti peliautomaateilla RAY:n pelipisteissä ja pelisaleissa missä tahansa päin Suomea. Myös mobiilipelaaminen on mahdollista. Voit ottaa puhelimesi tai tablettisi esiin missä vain ja milloin vain, jolloin pääset mukaan Tuplapotin mukaviin ja viihdyttäviin pelihetkiin. Tietenkin myös tietokonepelaaminen on kolmas vaihtoehto kaikille Tuplapotin ystäville. Tietokoneella pelaaminen on Veikkauksen sivuilla täysin turvallista sekä tietenkin vaivatonta, kun sinun ei tarvitse lähteä omasta kodistasi minnekään. Tuplapotti houkuttelee pelaamaan vuodesta toiseen ja siihen jää helposti koukkuun. Yksinkertaiset säännöt ja pieni panostusmahdollisuus tekevät siitä oivan ns. ajantappopelin, johon on mukava laittaa kauppareissun jälkeen ylijääneet vaihtorahakolikot. Tämä klassikkopeli jatkaa vahvaa voittokulkuaan yhtenä suomalaiset suosikkipeleistä kautta aikojen.