Vaaleanpunainen pantteri on nyt kaikkien pelattavissa tietokoneella

Vaaleanpunaisessa pantterissa on hyvät jackpotit

Vaaleanpunainen pantteri on siis Playtech-nimisen peliyrityksen kehittämä hedelmäpeli, jonka on saattanut nähdä esimerkiksi Suomen Raha-automaattiyhdistyksen mainoksissa. Pink Pantherissa on mahdollisuus pelata neljää bonuspeliä. Peliin sisältyy myös kaksi progressiivista jättipottia, joiden osuminen omalle kohdalle on täysin sattumanvaraista. Tämä yllätyksellinen jackpot-toiminto lisää pelin jännitystä. Myös bonuspelien laukeaminen on sattumanvaraista, joten peliä voi pelata jännityksellä odottaen, jos joko bonuspeli tai jättipotti osuisi omalle kohdalle.

Vaaleanpunaisen pantterin säännöt

Tämän hauskaan piirroshahmoon perustuvan pelin pelaaminen on yksinkertaista ja helppoa. Sinun täytyy vain muistaa että Vaaleanpunainen pantteri vastaa Jokeria ja kun ruutuun osuu tämä piirroshahmon kuva, myös voittojen summa kasvaa. Jos saat viiden pantterin rivin eteesi, olet juuri voittanut pelissä 5000 kolikkoa. Seuraavaksi siirrymme erilaisten bonuspelien sääntöihin.

•Pink Bow! Tässä bonuspelissä tulee esiin kahdesta kuuteen erilaista kuvioita. Kuviot ikään kuin räjähtävät tietokoneen ruudulla ja niistä tulee esiin pieniä jokerimerkkejä.

•Crack the Pink Code. Tämä bonuspeli kehoittaa sinua murtamaan vaaleanpunaisen koodin ja murtautumaan kassakaappiin. Kassakaapeissa on nimittäin tarjolla erilaisia pikku palkintoja kuten lisäpyöräytyksiä, suurempia voittokertoimia sekä jokerimerkkejä. Ole kuitenkin varovainen, jos valitset väärän kassakaapin, sieltä saattaa ilmestyä dynamiitti ja pelaamisesi loppuu siihen.

•The Color Pink on kolmas bonuspeli, jossa pääset käyttämään sisäisiä maalarintaitojasi. Sinun tulee nimittäin maalata tietokoneen avulla seinässä olevia numeroita sinisiksi ja tietenkin vaaleanpunaisiksi. Pelin voittosumma on se panos, jonka olet sijoittanut kierrokseen kerrottuna vaaleanpunaisten numeroiden yhteenlasketulla summalla. Voit peluuttaa tätä peliä kolme kertaa ja kokeilla onneasi, jos voittamasi summa ei ole sinulle tarpeeksi iso. 

•Wheel of Pink eli vaaleanpunainen onnenpyörä tarjoaa sinulle toimintaa ja jännitystä onnenpyörän muodossa. Voittoina siitä voi saada erilaisia panoskertoimia. Pelaaminen on jälleen yksinkertaista, sinun tarvitsee vain pyöräyttää onnenpyörää ja seurata katseellasi, minkä panoskertoimen kohdalle pyörä pysähtyy. Pyörän sisimmältä kehältä näet, saatko uusia pyöräytyksiä ja kuinka paljon. Mitä useamman kerran pääset pyöräyttämään tätä vaaleanpunaista onnenpyörää, sitä suuremman summan rahaa saat.

•Pink Trail-bonuspelissä pääset pelaamaan myös etsivä Clouseaun kanssa. Tuo pieni äreä etsivä on nimittäin nyt timantin perässä, jonka rosvot ovat vieneet. Tässä pelissä on myös jännitystä ja omat riskinottokykysi punnitaan. Jos haluat, sinulla on nimittäin mahdollisuus yrittää jatkaa pelissä ja lisätä voittosummasi suuruutta. Mutta toisaalta, jos epäonnistut, voitoistasi hupenee puolet. Pelistrategiaa kannattaa siis miettiä ennen kuin aloittaa pelaamisen. 

Kaiken kaikkiaan tässä suositun piirroshahmon mukaan nimetyssä pelissä riittää monia eri tasoja ja sen pelaaminen tarjoaa varmasti hauskoja hetkiä niin isoille kuin vanhoille pelaajille. RAY:n automaattipelinä sen pelaaminen on luotettavaa ja turvallista.